Certificacions ISO

QUINS SERAN ELS BENEFICIS D IMPLEMENTAR UN ISO?

  • Demostrar davant dels seus clients que es té la capacitat per complir amb els requisits prèviament acordats.
  • Accés a nous mercats i nous clients, ser més competitius.
  • Millora el rendiment operacional, a causa d’un menor nombre de productes o serveis no conformes, menor reprocessament, disminució en taxes de rebuig, processos més eficaços, menys errors.
  • Millora de la capacitat i coneixement dels treballadors.
  • Proporciona eines perquè l’organització aconsegueixi la qualitat del producte o servei, mantenint-la en el temps, de manera que les necessitats del client siguin satisfetes permanentment.

iso9001

En l’actualitat, els clients s’inclinen cada vegada més per proveïdors que compten amb la certificació ISO 9001, ja que d’aquesta manera, s’asseguren que el proveïdor seleccionat és garantia d’uniformitat, confiança i seguretat.

La certificació ISO 9001 : 2015 demostra que una empresa té un sistema de gestió validat i que ha establert les bases per a una millora contínua en els seus processos.

A l’ implantar un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001, podrà millorar els seus processos de manera permanent, millorar les competències del seu recurs humà i sobretot tindrà un gran avantatge en relació als seus competidors més propers.

En Xarxa Empresarial donem servei d’assessoria ISO 9001, contacti amb nosaltres i gustosament l’atendrem.

iso14001

ISO 14001 és una norma acceptada internacionalment que estableix com implantar un sistema de gestió ambiental eficaç.

La norma s’ha concebut per gestionar el delicat equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció de l’impacte ambiental.

Amb el compromís de tota l’organització, permet assolir dos objectius. L’impacte mediambiental s’està convertint en un assumpte important en tot el globus.

La pressió per minimitzar aquest impacte procedeix de moltes fonts: governs locals i nacionals, organismes reguladors, associacions sectorials, clients, empleats i accionistes.

Pel Empresari és molt important considerar que un grup de consumidors cada vegada en creixement, aquesta prenent consciència de la importància de tenir cura del medi ambient això vol dir que les preferències en la compra d’aquests grups es van a inclinar pels productes d’aquelles empreses que compten amb un sistema de gestió ambiental.