Control de Morositat

imglibrovendercredito

Comproveu la solvència dels seus potencials clients, en una sola consulta, i redueixi el risc de les seves operacions comercials per tan sols 50 euros al mes.

ASNEF EMPRESES conté la major base de dades de morositat financera i comercial d’Espanya.

La més diversificada i l’única permanentment actualitzada. Una eina imprescindible, per la seva senzillesa i fiabilitat, en la seva gestió d’operacions a crèdit.

Tot el seu cicle de venda fora de perill:

Admissió d’operacions: comprovi la solvència dels seus clients abans de treballar amb ells.
Gestió de la seva cartera: anticipi a les situacions d’impagament consultant o posant en vigilància la seva cartera viva.

impagados

 

Recuperació i Recobrament: publiqui Asnef Empreses seves operacions moroses i augmenti l’efecte recobrament. Així mateix podrà vigilar l’evolució de la seva cartera morosa anticipant oportunitats de recobrament, ja que veurà la foto actualitzada de tot el deute dels seus clients.

Tot això millorarà el seu flux de caixa i reduirà significativament les seves necessitats operatives de fons.

Amb el PLA 50 disposaràs dels següents serveis:

Podrà consultar la solvència de qualsevol empresa i rebrà un informe detallat dels impagaments registrats en el fitxer asnef, així com les incidències judicials i reclamacions d’organismes públics en què aparegui l’empresa consultada; a més d’un resum de les seves dades en el Registre Mercantil.
Podrà incloure a la base de dades a les empreses que mantinguin impagaments i serà advertida de la seva inclusió en el fitxer asnef. El 33% de les empreses paguen en rebre la notificació.
Disposarà d’un servei de vigilància de cartera no morosa. Serà alertat, a través d’email, sobre qualsevol canvi en la situació de les empreses que tingui en vigilància.

Demana informació